Estetska kirurgija v Zagrebu na Hrvaškem – Klinika Kustec

CENA

Estetska kirurgija je del plastične kirurgije, ki se ukvarja s korekcijo tistih delov telesa, ki s svojim videzom kvarijo želeni videz posameznikov, vendar funkcionalno niso problematični.

Osnovna funkcija estetske kirurgije ni formiranje popolnih obrazov in teles, temveč odstranitev, ali zmanjševanje tistih nepravilnosti, ki posamezni osebi ustvarjajo nelagodje, ali izzivajo nezadovoljstvo glede na okolje. Zaradi želje po boljšem standardu in kakovostjo življenja, je estetska kirurgija postala bolj dostopna, estetski posegi pa normalna potreba sodobnega človeka.
Estetska kirurgija v Zagrebu in na Hrvaškem sledi najnovejšim svetovnim trendom, ki ponuja domačim in tujim pacientom možnost opravljanja korekcij na najvišji kakovostni ravni.

Poliklinika Kustec predstavlja resnično referenco v segmentu estetske kirurgije v Zagrebu in na Hrvaškem, s svojim vrhunskim timom strokovnjakov, pod vodstvom dr. Duje Ostojića.

Poliklinika Kustec je, razen razkošne notranjosti, opremljena tudi z najnovejšo in najbolj sofisticirano opremo, ki ob vrhunski strokovnosti našega tima omogoča našim pacientom opravljanje estetskih posegov na ravni najboljših ustanov na svetu.

estetski-posegi-zagreb