Povečanje ustnic s hialuronsko kislino v Zagrebu – Lepotna kirurgija Kustec

hialuronska-kislina-ustnice

Povečanje ustnic z injekcijsko tehniko s pomočjo hialuronske kisline je najpogostejša metoda estetskega povečanja ustnic, saj je tehnično najlažje izvedljiva, ima najkrajši čas trajanja, rezultati so predvidljivi in dolgotrajni.

Obnovljena lepota

V Polikliniiki Kustec smo izbrali hialuronsko kislino Juvederm Ultra, enostaven in nežen tretma za neposredno in trajno zmanjšanje gub in povečanje ustnic. To je edino polnilo s hialuronsko kislino, ki vsebuje lidokain, zahvaljujoč kateremu je ta poseg neboleč. To polnilo je certificirano s strani FDA.

Hialuronska kislina

Hialuronska kislina je naravna snov, ki nastaja v telesu. Njena glavna funkcija je olajšanje hidratacije, s tem pa tudi tona kože. Telo vsak dan proizvaja in zamenja tretjino hialuronske kisline, ki se naravno nahaja v telesu. Ta kislina se uporablja tudi pri kirurških posegih na očeh in na tkivu. Hialuronska kislina v Juvedermu ni živalskega porekla in je klinično obdelana, da bi se zagotovil naraven in dolgotrajen rezultat. Gre za varno snov, ki jo telo absorbira brez kakršnih koli stranskih učinkov in se zaradi tega lahko nenehno uporablja z izvrstnimi rezultati. Hialuronska kislina se največ uporablja za oblikovanje in povečanje ustnic. Tretma hialuroske kisline na ustnicah je enostaven in neboleč. Tretma traja 15 do 30 minut, odvisno od delov, ki se tretirajo z injekcijami hialuronske kisline.

Povećanje usana - Kustec

Povećanje ustinc – Klinika Kustec

Dolgotrajen učinek

Juvederm Ultra zagotavlja dolgotrajen učinek, mlajši in bolj zdrav videz do enega leta od tretmaja. To je edino dostopno polnilo, ki vsebuje hialuronsko kislino z anestetikom. Rezultati kliničnih raziskav so pokazali, da 75% pacientov, ki so podvrženi tretmaju Juvederm Ultra, čutijo manj bolečin, v primerjavi s polnili, ki ne vsebujejo lidokain. Juvederm Ultra hialuronska kislina se s pomočjo tenke injekcije daje na ustnice in gube.

Povečanje ustnic

Povečanje ustnic

Količina in posledično tudi cena hialuronske kisline sta odvisni od želja pacienta. V naši polikliniki je cena ene injekcije hialuronske kisline 1500,00 kn.

ustnice1

Povečanje ustnic