Dobro došli na stranice Zobne Poliklinike Kustec v Zagrebu, na Hrvaškem

Ali iščeš zobozdravstveno ordinacijo na Hrvaškem? Moraš vgraditi zobni vsadek in ne veš na koga se obrniti?

Pošlji nam svoj zobni RTG in že po nekaj dneh ti bomo poslali ponudbo s cenami naših zobnih vsadkov, vsemi tretmaji, ki jih naša poliklinika ponuja ter boš lahko izkoristil naše najboljše popuste!!

Zobna klinika Kustec je znana stomatološka ordinacija in se nahaja v glavnem mestu Hrvaške, Zagrebu. Z več kot 20 let izkušenj na področju zobozdravstva ponujamo popolno storitev, od zobne implantologije do rekonstrukcije kosti, protetike, estetskega zobozdravstva, kot tudi ortodontije.

V naši novi polikliniki se nahaja 11 stomatoloških ordinacij, zobotehnični laboratorij, operacijska dvorana za estetsko kirurgijo, dve sobi za hospitalizacijo in čakalnica, opremljena tako, da bo vaše čakanje čim prijetnejše.
V Polikliniki Kustec boste našli zdravnike specializirane za zobne vsadke, vgradnjo umetne kosti in protetiko. Visoko kvalificirano osebje bo poskrbelo za Vas in boste skupaj našli najboljšo rešitev, ki bo zadovoljila vse Vaše potrebe.

Vsa naša dela v stomatološki ordinaciji so zagotovljena in certificirana, ob koncu dela pa se bo izdal univerzalen potni list, v katerem je identificirana vrsta opravljenega dela in uporabljenega materiala. Za zobne vsadke se zanašamo na tehnologijo BIOmet3i ali DentalTech ter je garancija na vsa dela deset let.

Z najnovejšo in inovativno opremo ordinacije in laboratorija ter s certificiranim in zagotovljenim materialom, Vam ponujamo varno in natančno zobozdravstveno storitev.

Osebje Vam bo vedno pri roki in Vam bo, med vašim bivanjem v naši stomatološki ordinaciji v Zagrebu, zagotovilo prijateljski sprejem in prijetno vzdušje. Naš cilj je, da poskrbimo za Vas od prvega pregleda do konca zobne nege.

Stopite v stik z nami preko našega e-poštnega naslova, ali telefona in bo nekdo od osebja odgovoril na vsa Vaša vprašanja!

Če izberete našo zobozdravstveno ordinacijo na Hrvaškem, bo to lahko tudi priložnost za obisk naše čudovite metropole. Zagreb, kot glavno mesto Hrvaške, je mesto v polnem razvoju in lahko izkoristite ure pavze za sprehod po ulicah mesta, da boljše spoznate kulturo in običaje tega mesta.