Povečanje dojk v Zagrebu na Hrvaškem – Plastična kirurgija Kustec

POVEČANJE DOJK NA HRVAŠKEMPoseg povečanja prsi (dojk) je eden izmed najbolj pogostih korekcij estetske kirurgije pri ženskah. Razlogi so večkratni, od estetskih do čustvenih. Glavi razlogi zaradi katerih se pacienti obrnejo na nas so:
povečanje velikosti, ali oblike prsi (dojk) iz estetskih razlogov, rekonstrukcija po raku dojk, zamenjava starih obstoječih vsadkov, zaradi zdravstvenih, ali estetskih razlogov in korekcija prirojenih deformacij.

V 99% primerih se za ta poseg uporabljajo silikonski vsadki, medtem ko se v le 1% primerih uporabljajo vsadki s fiziološko raztopino.
V kolikor želite spremeniti videz vaših prsi (dojk), je prvi korak predoperativni pregled pri zdravniku, med katerim se opravljajo bolj podrobna posvetovanja v zvezi z željami pacienta ter možnimi kontraindikacijami in tveganji operacije. Zelo pomemben del pregleda je t.i. “pinch” oz. klinično preizkušanje, s katerim se določa položaj žepa, v katerega je vsadek nameščen.
Še en bistven dejavnik pri doseganju vrhunskih estetskih rezultatov je pravilna izbira velikosti silikonskih vsadkov, ki morajo biti prilagojeni vsakemu pacientu, ob upoštevanju njegovih želja, toda tudi velikosti mamarnih regij ter morebitne nepravilnosti in anomalije prsnega koša.
Poseg se izvaja pod splošno anestezijo in ga je možno narediti po končanih 18 letih.
Vsadki, ki jih uporabljamo v naši polikliniki, imajo doživljenjsko garancijo.

Silikonski vsadki

V polikliniki Kustec uporabljamo vsadke Natrelle, ki jih proizvaja podjetje “Allergan”, s sedežem v ZDA. Ti vsadki imajo največjo izbiro različnih velikosti in oblik. Poleg tega so klinične raziskave pokazale, da imajo ti vsadki najnižjo stopnjo zapletov.
Več kot 60% svetovnega tržišča uporablja Natrelle silikonske vsadke.