Stomatološka Klinika v Zagrebu, Hrvaška – Poliklinika Kustec

Ekonomska kriza, ki je v zadnjih letih prizadela številne evropske države, je prisilila nekatere družine, da se odpovejo celo tudi pomembnim stvarem, kot so to stomatološki posegi, ki zaradi visoke cene zobozdravnikov, preveč obremenjuje družinski proračun. Pravzaprav je v številnih državah tudi odhod k stomatologu luksuz. Ravno zaradi visokih cen so številne osebe prisiljene zanemariti svoje stanje brezzobosti in lastnemu telesu povzročiti številna nelagodja.

Zaradi tega se število oseb, ki vsako leto prihajajo na Hrvaško zaradi opravljanja zobozdravstvenih posegov, nenehno veča. Zobozdravniki na Hrvaškem, pravzaprav, že leta opravljajo odlično delo, zneski predračunov so nižji od tistih italijanskih. To je motiv zaradi katerega je Hrvaška med najbolj priljubljenimi destinacijami Italijanov, ki morajo opraviti zobozdravstvene posege in si ne morejo privoščiti previsokih stroškov.

V našo zobozdravstveno kliniko v Zagreb vsak dan prihajajo številni pacienti zaradi končne rešitve svoje zobozdravstvene situacije z lažjimi posegi (karies, plombiranje), toda tudi z bistvenimi posegi, kot je to vgraditev zobnih vsadkov.

Na Hrvaškem so zobozdravniki specializirani za zobno implantologijo in nenehno obiskujejo izobraževalne tečaje, da bi bili informirani o sodobnejših in zanesljivejših tehnikah in da ne bi razočarali številne paciente, ki nam vsakodnevno ponujajo svoje zaupanje in prihajajo v tujino.

Ugodne cene posegov v tujini ne izvirajo iz kakovosti izdelka in materialov, temveč iz cene dela zobozdravnikov na Hrvaškem, ki je nižja glede na tisto v Sloveniji in glede na to, da so tukaj tudi življenjski stroški bistveno nižji.

Naša zobozdravstvena klinika na Hrvaškem je nova, sodobna, nedavno zgrajena zgradba, v kateri se nahajajo številne zobozdravstvene ambulante, kot tudi zobno-tehnična klinika, ki nam omogoča opravljanje vseh del veliko hitreje in ob bistveno nižjih cenah.

Glede na to, da imamo zobozdravstveno kliniko z zobno-tehničnim laboratorijem, pacienti lahko bivajo v Zagrebu le dva dni za vsak poseg, prav tako je omogočeno tudi opravljanje personaliziranih del za vsakega izmed naših pacientov in je poskrbljeno o vseh njegovih potrebah.

V naši zobozdravstveni kliniki na Hrvaškem delajo številni zdravniki, ki imajo več specializacij in delujejo na področju zobozdravstva že več kot dvajset let ter so tako pridobili znatne izkušnje. Vso medicinsko in tehnično osebje, ki dela v Zagrebu, vam bo lahko korak po korak razložilo načine, na katere se opravljajo posegi, lahko pa bo tudi odgovorilo na vsako vaše vprašanje.

Aparatura, ki jo imamo v zobozdravstveni kliniki na Hrvaškem, je zadnje generacije in omogoča opravljanje specifičnih in podrobnih preiskav pred začetkom katerega koli posega, saj se želimo izogniti katerim koli zapletom, ki bi se lahko zgodili in zaradi tega našim pacientom nudimo največjo varnost.

Priti v Zagreb je veliko preprosteje kot mislimo, dovolj bo če pošljete širšo sliko zobne strukture na naš e-poštni naslov in čez nekoliko dni bodo z vami v stik stopili naši zdravniki, ki vam bodo razložili predračun z vsemi stroški, ki so jih predvideli za vas.

Veliko oseb vsakodnevno prihaja v našo zobozdravstveno ordinacijo na Hrvaškem zaradi opravljanja posegov zobne implantologije in številnih drugih zobozdravstvenih posegov. Osebe, ki se odločijo, da nam bodo zaupale, zagotovo pritegnejo ugodne cene, ki jim jih lahko ponudimo, toda tisto kar hočemo doseči za vsakega našega pacienta je zadovoljstvo in hvaležnost zaradi dobro opravljenega dela. Zaradi tega vlagamo veliko truda, da bi bili naši pacienti zadovoljni z rezultatom in da bodo o nas lahko pripovedovali, ko se vrnejo domov. Ravno to je naša največja reklama, ki je leta in leta hranila low cost turizem in zaradi katere smo ponosni na tisto kar vsakodnevno delamo za vas.