Pogosto zastavljena vprašanja – Zobna klinika Kustec v Zagrebu na Hrvaškem

Kako lahko dobim vaš predračun?

Obstajajo tri možnosti oziroma načina na katere lahko dobite naš predračun:
Lahko nam pošljete Vaš zobni RTG posnetek, ki ni starejši od šestih mesecev, ali preprosto diagnozo Vašega zobozdravnika, na podlagi katere bomo naredili predračun.
Lahko pridete direktno v našo zobozdravstveno ordinacijo na Hrvaškem in opravite prvi brezplačen pregled, na podlagi katerega bomo sami naredili predračun z ugodnejšimi cenami zobnih vsadkov in vseh tistih tretmajev, ki jih naša poliklinika ponuja; seveda, s popustom.
Ponujamo vam možnost posvetovanja z našim svetovalcem v Parizu, ki vam bo ponudil vse informacije, ki se nanašajo na prevoz, namestitev in tretmaje. Če pa na posvetovanje prinesete RTG posnetek, vam bomo v roku 48 ur poslali podrobno ponudbo po e-pošti.

Kako lahko pošljem zobni RTG?

Obstajata dve možnosti:
Lahko pošljete običajno poštno pošiljko, na naslov našega zobozdravstvenega centra na Hrvaškem:
Poliklinika Kustec, Bukovačka 7, 10000 Zagreb, Hrvaška.
Po e-pošti. V kolikor je panoramski posnetek prosojen, boste morali narediti sliko v smeri svetlobe (da bi bila vidna) ter jo poslati v priponki Vaše e-pošte.
V kolikor imate panoramski posnetek na CD-ju ali USB-ju, zadostuje, da je vsebina shranjena v Vašem računalniku in poslana po elektronski pošti.

Kako lahko pridem v vašo zobozdravstveno ordinacijo na Hrvaškem?

Do naše zobozdravstvene ordinacije v Zagrebu lahko pridete bodisi z lastnim prevoznim sredstvom, ali z letalom. V kolikor pridete z letalom, vam ponujamo brezplačen prevoz od letališča do namestitve in do zobozdravstvene ordinacije.

Kateri dokumenti so potrebni za Hrvaško?

Za vstop v Republiko Hrvaško je potreben potni list, ali osebna izkaznica. Če ste se pa odločili, da v našo zobozdravstveno ordinacijo v Zagrebu pridete z avtom, ne pozabite kupiti vinjeto za Slovenijo.

Kje bom nameščen?

Našim pacientom ponujamo ugodne cene namestitve v bližnjem hotelu. Prevoz od namestitve do naše poliklinike vam organiziramo mi, popolnoma brezplačno.
Če imate raje domače okolje, vam ponujamo stanovanja v bližini zobozdravstvene ordinacije za 40 EUR na noč za dve osebi.

Koliko dni moram biti na Hrvaškem?

V naši polikliniki so vsa dela končana v parih dneh, oz. od 2 do 4 dni, odvisno od posega. Prihranimo vaš čas, saj so v zobotehničnem laboratoriju, ki se nahaja znotraj zobozdravstvene ordinacije v Zagrebu, vsa dela personalizirana,. Na ta način izboljšujemo naše rezultate in našim pacientom zmanjšujemo čakalni čas.

Kolikokrat moram priti v vašo zobozdravstveno ordinacijo v Zagrebu?

To je odvisno od vrste posega. Za implantološke posege je na Hrvaško potrebno priti 2-krat. Med prvim obiskom se postavljajo vsadki v kost, 3 do 6 mesecev (čas potreben za proces zaraščanja, v katerem se prav tako zacelijo rane) zatem pa se je potrebno vrniti, da bi se delo dokončalo.
V primeru, da je potrebna augmentacija kosti, morajo pacienti priti v našo zobozdravstveno ordinacijo 3-krat v razmiku 6 mesecev. Pri prvem obisku se opravlja augmentacija kosti, pri drugem se postavljajo vsadki, pri tretjem fiksni zobje.

Kateri so načini plačevanja?

Plačilo se lahko opravi s kreditnimi karticama in z virmanom, za plačevanje z gotovino boste prejeli 10% popusta.

Ali zobozdravniki na Hrvaškem uporabljajo materiale preverjene kakovosti?

V naši stomatološki ordinaciji se uporabljajo certificirani in zagotovljeni materiali. Materiali, ki se uporabljajo v zobni implantologiji, prihajajo iz Italije in iz Nemčije, ter so po kakovosti najboljši na tržišču. Že vrsto let se zanašamo in sodelujemo samo z zanesljivimi proizvajalci, ki zagotavljajo maksimalne rezultate in dolgotrajnost, na primer BIOmet3i in DentalTech.